صفحهٔ اصلی
مقالهٔ منتخب
سحر امامی؛ مجری شبکه خبر در زمان حمله اسرائیل به ساختمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران.
سحر امامی که دارای مدرک مهندسی کشاورزی است، از سال ۱۳۸۷ش در صداوسیما فعالیت دارد. وی پیش از این در برنامههای مختلفی بهعنوان مجری حضور داشته است. امامی، مجری شبکه خبر، در جریان حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صداوسیما در ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ش آنتن زنده را ترک نکرد و به کار خود ادامه داد. این واقعه در هنگام قرائت بیانیه رسمی رخ داد. در پی این اتفاق، برخی چهرهها از جمله جواد فروغی، محمدجواد آذری جهرمی و کریم انصاریفرد نسبت به عملکرد امامی واکنش نشان دادند. امامی در اظهارات خود پس از این واقعه، به ادامه کار رسانهای اشاره کرد و گفت صدای حقیقت خاموش نمیشود. این حادثه در فضای رسانهای بازتاب گستردهای داشت و موضوع بحثهای مختلفی قرار گرفت. عملکرد این مجری زن ایرانی در چنین شرایطی با اقدام مجریان شبکههای خارجی در شرایط مشابه مورد مقایسه قرار گرفت. سحر امامی در سال 1364ش در تهران به دنیا آمد. وی متأهل و دارای یک فرزند پسر است. سحر امامی در سال ۱۳۸۷ش با قبولی در آزمون اجرا، فعالیت رسانهای خود را در صداوسیما آغاز کرد. نخستین تجربه او، اجرای بخش «دانستنیها» در برنامه «به خانه برمیگردیم» شبکه پنج بود. دو سال بعد، در سال ۱۳۸۹ش به شبکه خبر پیوست و فعالیت خود را بهعنوان گوینده و مجری ادامه داد.
سحر امامی با تسلط حرفهای بر اصول خبرنگاری، مهارتهای ارتباطی ممتاز و درک عمیق از تحولات جاری، به چهرهای شاخص و محبوب در میان بینندگان و جامعه رسانهای تبدیل شده است. سحر امامی، همواره بهدلیل سلیقه خاص در انتخاب پوشش مورد توجه بوده است. او ترجیح میدهد از رنگهای تیره کمتر استفاده کند و حتی در برنامههای رسمی نیز بهندرت سراغ رنگ مشکی میرود. این مجری حرفهای گاهی رنگهایی مانند قرمز یا سبز روشن را انتخاب میکند که کمتر در شبکه خبر دیده میشود.
امامی معتقد است پوشش چادر مانعی برای بهکارگیری رنگهای شاد نیست، اگرچه در گذشته هنگام استفاده از رنگهای گرم و روشن، برخی این سبک را بیشتر مناسب برنامههای کودک میدانستند. اما او امروز با نگاهی متفاوت، این رنگها را با اعتمادبهنفس بیشتری به کار میبرد؛ چرا که بر این باور است چنین انتخابهایی نهتنها حال خودش را بهتر میکند، بلکه میتواند بر روحیه بینندگان نیز تأثیر مثبت بگذارد.
این مجری صداوسیما تأکید دارد که تمام همکارانش در رسانه ملی با رعایت کامل حجاب و شئونات اسلامی، همواره تلاش میکنند تا در عین حرفهای بودن، تنوع و جذابیت را در پوشش خود حفظ کنند.
دیگر مقالات منتخب: کلر ژوبرت – حجاب در مسیحیت – حجاب در اندیشه آمنه ودود
ویژهها
تازهها

برگزیدهها
- ازدواج دانشجویی «ازدواجی بهشرط دانشجو بودن زن و مرد یا یکی از آنها.»
- اتوپلاستی «نوعی جراحی بهمنظور تغییر شکل گوش و بهبود ظاهر آن.»
- رنگ مو «رنگدانههای طبیعی یا شیمیایی تغییر دهندۀ رنگ فعلی تارهای مو.»
- روسپیگری «تنفروشی در ازای دریافت منافع مالی و هدیه یا مقام و موقعیت.»
- مریم کوچکینژاد «پژوهشگر نخبۀ ایرانی و استاد دانشگاه نورثورسترن.»
- ماسک صورت «محصول مراقبتی برای ترمیم و بهبود پوست صورت.»
- خودارضایی «تحریک اندام حساس و خصوصی بدن برای کسب لذت جنسی.»
- فروشنده (فیلم سینمایی) «فیلم سینمایی با رویکرد نفی ارزشهای اخلاقی و دینی.»
- لباس زنان لرستان «تنپوش زنان لر ایران در منطقۀ لرستان.»
فهرست موضوعی